Online Grafit Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

 

Tanulj otthonodból kényelmesen!

 

Váltsd valóra az álmod és készíts Te is élethű grafit rajzokat!

 

Mi a Varázs-ceruza Rajziskolában minden segítséget meg szeretnénk adni Neked ahhoz, hogy realisztikus, fénykép minőségű alkotásokat készíts és mindenki a rajztudásod csodájára járjon :)

Ezért elkészítettünk egy VIDEÓ sorozatból álló Online tanfolyamot, amiben kézen fogunk és lépésről-lépésre végigvezetünk az "élő" rajztanfolyamunk tematikáján.

Ehhez ki sem kell mozdulnod otthonodból,  hanem kényelmesen, akár a kedvenc foteledben ülve, saját tempódban élheted át a rajztanfolyamot.

 

Nézd meg, mit ad Neked az online grafit rajztanfolyam:

 

 

Megrendelem

 

Miért hasznos ha online tanulsz?

 

Ceruza ikonAkkor tanulsz, amikor épp időt tudsz teremteni a rajzoláshoz. Nem kell időben alkalmazkodnod senkihez, és annyi időt szánsz a tanulásra, amennyi aktuálisan belefér Neked.

Ceruza ikonNem kell kimozdulnod otthonról, ezáltal rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg. Akár a kedvenc foteledben ülve, egy finom kávé mellett sajátíthatod el a rajzolás tudományát.

Ceruza ikonHa vidéken élsz, nem kell átutaznod az országot, hogy eljuss rajztanfolyamainkra. Csupán néhány kattintással máris a tanfolyamunkon lehetsz. wink

Ceruza ikonAnnyiszor nézed vissza a videóban elhangzottakat, ahányszor csak akarod. Ezt egy "élő" tanfolyamon nem lehet megtenni. 

Ceruza ikonNem kell egyszerre rászánnod több napot a tanulásra, hiszen Te határozod meg, hogy egy alkalommal mennyi ideig tanulsz.

 

Mi fog történni az Online Grafit Rajztanfolyamon?

 

Az Online Grafit Rajztanfolyamon elméleti és gyakorlati videókban is segítünk Neked, hogy olyan fantasztikus rajzokat készíts, melyekről most még talán álmodni sem mersz!
 

Nézd meg milyen alkotásokat készítenek tanítványaink a tanfolyam előtt és a tanfolyam elvégzése után:

Előtte-utána Einstein.jpg
Előtte-utána Hale Berry.jpg
Előtte-utána Hugh Grant.jpg

 

Ceruza ikon​Az ELMÉLETI videókban alaposan elmagyarázom, hogyan kezdj neki az adott rajzfeladatnak, mire figyelj oda, mit és HOGYAN csinálj.

Ceruza ikonA GYAKORLATI videókban előtted készítem el a feladatokat, közben mindent részletesen elmagyarázok, hogy mit, mért és hogyan csinálok.

Ceruza ikonMegmutatom a ceruzafogásokat, profi trükköket, amikre ha oda figyelsz,  olyan tökéletes lesz az alkotásod, mint amire mindig is vágytál.

Könnyebben el tudsz kezdeni egy-egy rajzot, ha előtte megnézed azt a videó témát, ami épp a legnagyobb segítséget nyújtja.

 

Mit fogsz tanulni az Online Grafit Rajztanfolyamon?

 

Ez a videó sorozat egy több, mint 8 órás, sallangoktól mentes, 26 oktató videót tartalmazó, lényegre fókuszáló tananyag.
 

A következő főbb rajzokat fogod elkészíteni a tanfolyamon:

 

Ceruza ikonSaját kéz rajzolása „élő” modell alapján. Megtanulod elkészíteni saját kezed arányos, élethű, háromdimenziós mását.

Ceruza ikonCsendélet rajzolás „élő” modell alapján. Ebben a rendkívül izgalmas feladatban megtanítunk Téged arra, hogy le tudj rajzolni bármit arányosan, ami csak a szemed elé kerül. Megtanulsz számos művészi technikát, hogy a rajzod igazi remekmű legyen!

Ceruza ikonPortré készítés mesterrajz alapján szén technikával. Egy igazán érdekes témához érkezel…Azon túl, hogy megtanulod az emberi fej helyes arányait, megismersz számos olyan technikát, mellyel egyedi és látványos portrékat fogsz készíteni.

Ceruza ikonPortré készítés híres emberekről fotó alapján. Ebben a faladatban teljesedik ki mindaz a tudás, melyet a tanfolyam ideje alatt elsajátítottál. Az eredmény: fotorealisztikus portré!

Ceruza ikonKiemelt figyelmet fordítunk a rajztechnikákra, ezért rengeteg technikai fogást mutatunk a gyakorlati videókban, annak érdekében, hogy képes legyél önállóan is élethű alkotások elkészítésére.

Ceruza ikonMegtanulod, hogyan tudsz árnyékolással igazi, élő érzékszerveket rajzolni. Már az elméleti anyagban is rengeteg tudásra teszel szert, melyet a gyakorlatban elkészített rajzokkal értesz és érzel meg igazán. Megrajzoljuk mind a 4 érzékszervet, így lesz szem, ajak, orr és fül rajzolás.

 

Az egyes témákat külön-külön videóban dolgoztam fel, tehát összesen 26 videót tartalmaz a videó tanfolyam annak érdekében, hogy minél könnyebben ki tudd választani a számodra szükséges tanítást, melyre éppen szükséged van az azonnali segítséghez.

A videókat bármikor, bármennyiszer visszanézheted és felteheted az összes kapcsolódó kérdésed az egyes videók alatt!

 

Milyen eredményt fogsz elérni, ha elvégzed az Online Grafit Rajztanfolyamot?

 

Ha lelkiismeretesen végignézed, illetve megcsinálod a tanfolyam minden egyes elméleti, valamint gyakorlati blokkját, garantáljuk, hogy szinte felfoghatatlan mértékű pozitív változáson fog keresztül menni a rajztudásod

Legyen az bármilyen téma - portré, tájkép, állatrajzok vagy akár járművek -, biztos lehetsz benne, hogy a megszerzett magabiztos tudással fantasztikus alkotásokat fogsz készíteni.
 

Nézd meg Tanítványaink önálló, otthoni alkotásait:
Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam Varázs ceruza

Miért Tőlünk tanulj?

 

Ceruza ikon8 év tapasztalata alapján összeállított képzéseink kizárólag tudományos alapokon nyugszanak, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk semmiféle hókusz-pókuszról nem hallasz.

Ceruza ikonRajziskolánk különös hangsúlyt fektet arra, hogy tanítványaink magabiztos rajztechnikai tudásra tegyenek szert, ezáltal az otthoni, önálló munka is könnyebb és élvezetesebb legyen.

Ceruza ikonOnline képzéseink mellé ajándékba adunk 3 x 20 perc konzultációs lehetőséget az Online Fogadóórán virtuális oktatótermünkben, hogy minél inkább személyre szabott megoldásokat kapj és még elégedettebb legyél rajzaiddal.

Ceruza ikonAz online tanfolyam mellé ajándékba kapsz egy nagyon hasznos kiegészítő videót, melyben megtanulsz számos könnyedén végezhető gyakorlatot, hogy a két agyféltekéd hatékonyabban dolgozzon majd együtt. A gyakorlatok eredményeképp hatékonyabban tanulsz és könnyebben megy majd a rajzolás is.

Ceruza ikonAz online tanfolyam elvégzése után nálunk számos programon, tanfolyamon csiszolhatod tovább tudásod. Kedvezményesen részt vehetsz rendszeresen megrendezésre kerülő "élő"  rajzklubjainkon, workshopjainkon, ahol mindig csupa új és izgalmas témát dolgozunk fel.

Ceruza ikonSzínes rajz-és festő tanfolyamainkon pedig lehetőséged van elmerülni a színek csodálatos világában és megismerkedni számos festészeti móddal és stílussal.

 

Mennyibe kerül az Online Grafit Rajztanfolyam a Varázs-ceruzánál?

 

Az Online Grafit Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam ára MOST rendhagyó módon - tekintettel a vírus miatt kialakult helyzetre - 23.500.-Ft helyett 15.990.-Ft. 

Mi ezzel tudunk hozzájárulni, hogy ebben a helyzetben is minél több ember számára legyen kifizethető és hozzáférhető ez az értékes tananyag.

 

Mit tartalmaz az ár?

 

Ceruza ikon 26 videóból álló elméleti és gyakorlati tudásanyagot

Ceruza ikon Korlátlan hozzáférést az Online Grafit Rajztanfolyamhoz


Ceruza ikon Speciális feladatlapokat és rajzokat - letölthető formátumban  
 

Ceruza ikon 2.490.-Ft értékű Agyintegrációs gyakorlatok VIDEÓ anyagot, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz,

Ajándékba kapod az online rajztanfolyam mellé az "élő" rajztanfolyamon is használt agyintegrációs gyakorlatok VIDEÓ-ját, hogy otthonodban is könnyedén el tudd végezni azokat az egyszerű gyakorlatokat, melyek segítenek Neked abban, hogy még könnyebben menjen a rajzolás.

 

Ceruza ikon  9.900.-Ft értékű 3 x 20 perc Online Fogadóórát virtuális oktatótermünkben, melyet 6 hónapon belül használhatsz fel, előre egyeztetett időpontban.
Ez egy rendkívül hasznos konzultációs lehetőség, ha fontos számodra a személyre szabott segítségnyújtás. Mindezt MOST AJÁNDÉKba kapod, így a tanfolyam után sem maradsz egyedül kérdéseiddel.

 

Megrendelem

 

Mi fog történni a megrendelés után? 

 

Ceruza ikon Megnyílik egy megrendelő űrlap, melyet kitöltve tudod véglegesíteni a megrendelésed.

Ceruza ikon Ezután rendszerünk automatikusan megküldi az általad megadott e-mail címre a megrendeléseddel kapcsolatos információkat, valamint egy díjbekérőt, mely alapján el tudod utalni a tanfolyam díját.


Ceruza ikon Amint megérkezett a tanfolyam díja számlánkra, máris küldjük Neked az online tanfolyam  videó anyaghoz a regisztrációs levelet, melyben mindent részletesen leírunk, hogyan tudsz regisztrálni a zárt online felületre, ahol eléred a tanfolyam teljes anyagát.
Ezen kívül megküldjük az egyes rajzfeladatokhoz kapcsolódó letölthető feladatlapokat, rajzokat, segédleteket, valamint az általunk javasolt rajzeszközök listáját, a beszerzési forrással együtt, hogy ne kelljen keresgélned az interneten. 

Ceruza ikon Ezzel egyidőben rendszerünk megküldi Neked az átutalásról szóló e-számlát az általad megadott e-mail címre, arra a számlázási névre/címre, melyet a megrendelés során megadtál a megrendelő űrlapon.

Fontos, hogy olyan számlázási nevet adj meg, melyre a számlát kérni szeretnéd, mert utólag már módosítani nem tudjuk!

 

Tedd meg az első lépést rajzos álmaid eléréséhez! 
Valósítsd meg, amire vágysz - mi támogatunk ebben! 

Tokaji Melinda
Aki 2 nap alatt megtanít rajzolni.

Hírlevél jelentkezés

Kérdésed van? Keress bátran!
30/274-5935
info@jobbagyféltekésrajztanfolyam.hu
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 október 27-28
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 október 27-28
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 október 29-31
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 október 29-31
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 október 29-31
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 10-11
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 10-11
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 november 13-14
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 november 13-14
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 24-25
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 24-25
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 08-09
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 08-09
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 december 11-12
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 december 11-12
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 29-30
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 29-30
Workshop
2020 január 18 Grafit frizura - haj rajzolás
Rajzklub
2020 január 29 Black&White technika
Workshop
2020 február 15 Fej irányok
2 napos pasztell rajztanfolyam
2020 február 22-23
2 napos pasztell rajztanfolyam
2020 február 22-23
Rajzklub
2020 február 26 Újságpapír rajzolás
Örömfestés
2020 február 28 Iris Scott - Koi tánc
Örömfestés
2020 március 13. L. Afremov - Erdei patak
Workshop
2020 március 14 Golyóstoll technika
Gyermek Örömfestés
2020 március 15 Gekkó
Örömfestés
2020 március 15 E. Williams - Vízililiomok
2 napos akvarell festőtanfolyam
2020 március 21-22
2 napos akvarell festőtanfolyam
2020 március 21-22
Rajzklub
2020 március 25 Vízcsepp
Örömfestés
2020 március 27 Osnat Tzadok - Egyenlőség
Örömfestés
2020 április 04 Osnat Tzadok - A fény
2 napos színes ceruzás rajztanfolyam
2020 április 10-11
2 napos színes ceruzás rajztanfolyam
2020 április 10-11
Örömfestés
2020 április 17 Osnat Tzadok - Bárpult
Workshop
2020 április 18 Árnyékolás - másképp
Gyermek Örömfestés
2020 április 19 Pikachu
Rajzklub
2020 április 29 Lavírozás
Örömfestés
2020 április 30 Scott Naismith - Égi sziget
ÉLŐ-Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam
2020 május 15-17
ÉLŐ-Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam
2020 május 15-17
ÉLŐ-Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam
2020 május 15-17
2 napos akril festőtanfolyam
2020 május 23-24
2 napos akril festőtanfolyam
2020 május 23-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 június 29-július 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 június 29-július 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 június 29-július 01
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 11-12
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 11-12
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 13-15
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 25-26
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 25-26
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 27-29
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 27-29
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 27-29
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 augusztus 08-09
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 augusztus 08-09
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 10-12
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 10-12
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 10-12
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 17-19
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 17-19
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 17-19
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 szeptember 12-13
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 szeptember 12-13
Hétköznapi grafit tanfolyam
2020 szeptember 15-16
Hétköznapi grafit tanfolyam
2020 szeptember 15-16
Jobb agyféltekés rajztanfolyamok / 2 napos Grafit Jobb agyféltekés rajztanfolyam / Színes jobb agyféltekés rajztanfolyam / Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam / Gyermek rajztábor / Jobb agyféltekés rajz-és nyelvi képességfejlesztő nyári tábor alsó tagozatos gyermekeknek / Jobb agyféltekés rajztábor felső tagozatos gyermekeknek / Rajzklub / Blog / Hitek és tévhitek a jobb agyféltekés rajztanfolyammal kapcsolatban / Sajtómegjelenések /
Kapcsolat / Általános Szerződési Feltételek / Adatvédelmi nyilatkozat