Grafit jobb agyféltekés rajztanfolyamok

 

2 nap alatt eljutsz a pálcikaembertől az élethű portréig!

 

Ceruza ikonÚj sikerekre, elismerésre éhezel?

Ceruza ikonMinden vágyad, hogy szépen rajzolj?

Ceruza ikonKiszakadnál kicsit a hétköznapok rutinjából?

Ceruza ikonKíváncsi vagy egy teljesen új látásmódra, ami nem csak a rajzolásban, de a mindennapokban is a segítségedre lehet?

Bármire is vágysz, a grafit tanfolyamunkon megtalálod rá a megoldást!

Miért jó Neked, ha elvégzed a tanfolyamot?A ceruza varázsa

Ceruza ikonMert Te is megtapasztalod a grafit varázsát, le sem akarod többé tenni a ceruzát

Ceruza ikonA fénykép minőségű rajzaid pedig óriási önbizalmat adnak majd Neked, az élet bármely területén is tevékenykedsz

Ceruza ikonA jobb agyféltekés rajzolás módszereit alkalmazva egy merőben más látásmódot ismersz meg, ami segít Téged abban, hogy megszabadulj a pálcika ember effektustól

Ceruza ikonEzáltal egy kiegyensúlyozott, teljesebb életet élhetsz

Miért Tőlünk tanulj?Jobbagyféltekésrajz tanfolyam

Ceruza ikonMert nálunk nem csak feladatokat kapsz, hanem válaszokat is a kérdéseidre

Ceruza ikonAlapos és Biztos tudást adunk a kezedbe, hogy az otthoni önálló munka is sikeres legyen és a végeredmény büszkeséggel töltsön el!

Ceruza ikonMert nem csak a jobb agyféltekés látásmód elsajátítására fókuszálunk, mint a legtöbb tanfolyamon, hanem komoly rajztechnikai tudásra is szert teszel

Ceruza ikonMegtanulsz számos könnyedén végezhető gyakorlatot, melyek hatására a két agyféltekéd hatékonyabban dolgozik majd együtt, ezáltal hatékonyabban tanulsz és könnyebben megy majd a rajzolás

Ceruza ikonSzemélyre szabott megoldásokat kapsz, hogy még elégedettebb legyél rajzaiddal

Ceruza ikon8 év tapasztalata alapján összeállított képzéseink kizárólag tudományos alapokon nyugszanak, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk semmiféle hókusz-pókuszról nem hallasz

Ceruza ikonA tanfolyam elvégzése után sem hagyunk magadra. Ingyenes telefonos vagy Skype konzultáció keretében bármikor a rendelkezésedre állunk, ha elakadnál a rajzolásban vagy kérdéseid lennének

Ceruza ikonKedvezményesen részt vehetsz rendszeresen megrendezésre kerülő rajzklubjainkon, workshopjainkon, ahol tovább csiszolgatjuk megszerzett tudásodat, és ahol mindig csupa új és izgalmas témát dolgozunk fel

Ceruza ikonSzínes rajz-és festő tanfolyamainkon pedig lehetőséged van elmerülni a színek csodálatos világában

 

Mi fog történni a tanfolyamon?

 

Az intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam 2 napos (18 óra), mindkét nap reggel 8.45-től, délután 18.00 óráig tart.

Először is megtanuljuk, hogyan kell figyelmünket összpontosítani. Az átlagember figyelme sokszor túl gyors, felszínes, elsiklik a részletek felett. Élethű portré elkészítéséhez azonban koncentrált figyelemre van szükségünk.

Másodsorban elengedhetetlen, hogy megszabaduljunk gyermekkori jelképrendszerünktől, mely megakadályoz abban, hogy azt rajzoljuk le, amit látunk.

Egészen egyszerűen arról van szó, hogy gyermekkorunkban létrehozzuk saját magunk jelképrendszerét. Bal agyféltekénk pedig minden látott vizuális információt (is) kategorizál, majd hozzárendel egy szimbólumot.
Ezek a szimbólumok a kisgyermekkori sok gyakorlásnak köszönhetően bevésődtek memóriánkba, és ott ugrásra készen várakoznak… Ha olyan dolgot pillantasz meg, melyet a bal agyféltekéd be tud kategorizálni, már fel is kínálja a hozzá tartozó szimbólumot. Az eredmény pedig…. a pálcika ember.

 

Előtte-utána Hugh Grant.jpg
Előtte-utána Hale Berry.jpg
Előtte-utána Johnny Depp.jpg

 

A tanfolyamon speciális feladatoknak köszönhetően megtanulunk elszakadni ettől a berögzült jelképrendszertől, hogy valóban azt rajzold le, amit látsz.

Végül, de nem utolsó sorban megtanuljuk a rajzeszközök használatát, valamint számos olyan profi rajztechnikát mutatunk Neked, melyek begyakorlásával akár fénykép minőségű rajzokat is készíthetsz.

Kiválaszthatod a számodra leginkább tetszetős rajztechnikát, amitől majd egyedi lesz alkotásod.

 

Jelentkezz és mi bevezetünk a profi rajzolás világába!

 

Budapesti rajztanfolyamok időpontjai

 

Hétvégi grafit rajztanfolyamok

Esemény megnevezése
Részletek
2020 július 11-12
2020-07-11
2020-07-12
Betelt
Betelt
2020 július 25-26
2020-07-25
2020-07-26
Betelt
Betelt
2020 augusztus 08-09
2020 szeptember 12-13

 

Hétköznapi grafit rajztanfolyamok

Esemény megnevezése
Részletek
2020 szeptember 15-16

 

 

A fenti célok érdekében a következő főbb rajzokat készíted majd el:

 

Ceruza ikonSaját kéz rajzolása „élő” modell alapján. Megtanulod elkészíteni saját kezed arányos, élethű, háromdimenziós mását.

Ceruza ikonCsendélet „élő” modell alapján. Ebben a rendkívül izgalmas feladatban megtanítunk Téged arra, hogy le tudj rajzolni bármit arányosan, ami csak a szemed elé kerül. Megtanulsz számos művészi technikát, hogy a rajzod igazi remekmű legyen!

Ceruza ikonPortré készítés mesterrajz alapján. Egy igazán érdekes témához érkezel…Azon túl, hogy megtanulod az emberi fej helyes arányait, megismersz számos olyan technikát, mellyel egyedi és látványos portrékat fogsz készíteni.

Ceruza ikonPortré készítés híres emberekről fotó alapján. Ebben a faladatban teljesedik ki mindaz a tudás, melyet a tanfolyam ideje alatt elsajátítottál. Az eredmény: fotorealisztikus portré!

 

Nézd meg mit mondtak rólunk Tanítványaink!

 

 


Mennyibe kerül a tanfolyam a Varázs-ceruzánál?

 

 

Csomagajánlataink: 


Amikor jelentkezel a 2 napos intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyamunkra, az alábbi csomagok közül választhatsz attól függően, hogy mi a célod a rajzolással kapcsolatban.
 

1. Start csomag: Ha egyszerűen csak kíváncsi vagy a jobb agyféltekés módszerre, mellyel már annyian megtanultak szépen rajzolni és Te is vágyod a siker ízét, ezt a csomagot ajánljuk Neked.

Ebben a csomagban mindent megkapsz, ami a felejthetetlen élményhez és a fantasztikus alkotásokhoz szükségesek.
 

2. Start plusz csomag: Ha egy új hobbyra vágysz és a tanfolyam után is szeretnél otthonodban gyakorolni és fejleszteni rajztudásod, ebben a csomagban a Start csomag szolgáltatásain felül, egy olyan muníciót találsz, mely elengedhetetlen társad lesz a kezdeti önálló lépések során.

Ez pedig nem más, mint egy Online Videó Rajztanfolyam, melyben elméleti és gyakorlati feladatokon keresztül újra élheted az élő tanfolyamot, sőt, plusz feladatokat is találsz a videó anyagban.
 

3. Dinamikus csomag: Ha igazán komolyan akarsz a rajzolással foglalkozni és a mesteri szintet tűzted ki célul, ez a csomag a Neked való! 

Ebben a csomagban nagy szerepet kapnak a személyes továbbképzések, ahol a támogatásunkkal tematikus témákon keresztül profi technikákat, trükköket sajátíthatsz el, tovább csiszolva a grafit tanfolyamon megszerzett tudásod.

Itt találod a csomagok leírását, mit is foglalnak magukban.

                Start körben

                Start plusz körben

              Dinamikus körben

Ceruza ikon Részvétel a 2 napos Grafit Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon

Ceruza ikon Minőségi művész rajzeszközök, melyeket a tanfolyam végén hazavihetsz

Ceruza ikon Speciális rajzkartonok, melyekre a tanfolyamon dolgozni fogsz 
 

 Személyre szabott segítségnyújtás, mert hiszünk benne, hogy mindenki egyedi és különleges

Ceruza ikon 2.490.-Ft értékű Agyintegrációs gyakorlatok VIDEÓ anyag, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz

Ajándékba kapod a rajztanfolyam mellé a tanfolyamon is használt agyintegrációs gyakorlatok VIDEÓ-ját, hogy otthonodban is könnyedén el tudd végezni azokat az egyszerű gyakorlatokat, melyek segítenek Neked abban, hogy még könnyebben menjen a rajzolás. 


Ceruza ikon  9.900.-Ft értékű 60 perc Skype / Telefonos konzultációs lehetőség, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz. Így a tanfolyam után sem maradsz egyedül kérdéseiddel


Csomag ára: 25.000.-Ft
 

 

Ceruza ikon Részvétel a 2 napos Grafit Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon

Ceruza ikon Minőségi művész rajzeszközök, melyeket a tanfolyam végén hazavihetsz

Ceruza ikon Speciális rajzkartonok, melyekre a tanfolyamon dolgozni fogsz 
 

 Személyre szabott segítségnyújtás, mert hiszünk benne, hogy mindenki egyedi és különleges
 

Ceruza ikon 2.490.-Ft értékű Agyintegrációs gyakorlatok VIDEÓ anyag, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz,

Ajándékba kapod a rajztanfolyam mellé a tanfolyamon is használt agyintegrációs gyakorlatok VIDEÓ-ját, hogy otthonodban is könnyedén el tudd végezni azokat az egyszerű gyakorlatokat, melyek segítenek Neked abban, hogy még könnyebben menjen a rajzolás. 


Ceruza ikon  9.900.-Ft értékű 60 perc Skype / Telefonos konzultációs lehetőség, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz. Így a tanfolyam után sem maradsz egyedül kérdéseiddel


Ceruza ikon 15.990.-Ft értékű Online Grafit Rajztanfolyam VIDEÓ Tanfolyam, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz.

Ajándékba kapod a rajztanfolyam mellé azt a 26 részből álló VIDEÓ tanfolyamot, amiben kézen fogunk és lépésről-lépésre végigvezetünk újra az "élő" rajztanfolyam tematikáján, így bármikor átélheted újra a tanfolyamot.

Az elméleti videókban elmagyarázom, hogyan kezdj neki az adott feladatnak, mire figyelj oda, mit és HOGYAN  csinálj.

A gyakorlati videókban előtted készítem el a feladatokat.

Megmutatom a ceruzafogásokat, profi trükköket, amire ha odafigyelsz, biztosak vagyunk benne, hogy olyan tökéletes lesz az alkotásod, amit megálmodtál.

Ez a videó sorozat egy több, mint 8 órás, sallangoktól mentes, a lényegre fókuszáló tananyag.


Csomag ára: 31.900.-Ft

Ceruza ikon Részvétel a 2 napos Grafit Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon

Ceruza ikon Minőségi művész rajzeszközök, melyeket a tanfolyam végén hazavihetsz

Ceruza ikon Speciális rajzkartonok, melyekre a tanfolyamon dolgozni fogsz 
 

 Személyre szabott segítségnyújtás, mert hiszünk benne, hogy mindenki egyedi és különleges
 

Ceruza ikon 2.490.-Ft értékű Agyintegrációs gyakorlatok VIDEÓ anyag, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz,

Ajándékba kapod a rajztanfolyam mellé a tanfolyamon is használt agyintegrációs gyakorlatok VIDEÓ-ját, hogy otthonodban is könnyedén el tudd végezni azokat az egyszerű gyakorlatokat, melyek segítenek Neked abban, hogy még könnyebben menjen a rajzolás.


Ceruza ikon  9.900.-Ft értékű 60 perc Skype / Telefonos konzultációs lehetőség, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz. Így a tanfolyam után sem maradsz egyedül kérdéseiddel
 

Ceruza ikon 15.990.-Ft értékű Online Grafit Rajztanfolyam VIDEÓ sorozat, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz.

Ajándékba kapod a rajztanfolyam mellé azt a 26 részből álló VIDEO sorozatot, amiben kézen fogunk és lépésről-lépésre végigvezetünk újra az "élő" rajztanfolyam tematikáján, így bármikor átélheted újra a tanfolyamot.

Az elméleti videókban alaposan elmagyarázom, hogyan kezdj neki az adott feladatnak, mire figyelj oda, mit és HOGYAN csinálj.

A gyakorlati videókban előtted készítem el a feladatokat.

Megmutatom a ceruzafogásokat, profi trükköket, amire ha odafigyelsz, biztosak vagyunk benne, hogy olyan tökéletes lesz az alkotásod, amilyet megálmodtál.

Ez a videó sorozat egy több, mint 8 órás, sallangoktól mentes, a lényegre fókuszáló tanagyag.

 


.Ceruza ikon 3.490.-Ft értékű Black & White Rajzklub VIDEÓ anyagot, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz,

Ajándékba kapod a rajztanfolyam mellé egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb rajzklub témánk VIDEÓ-ját, amiben elmondom elméletben és megmutatom gyakorlatban, hogyan tudsz fekete kartonra fehér pittceruzával fantasztikus rajzokat készíteni.


Ceruza ikon 10.500.-Ft értékben, 3 alkalommal részt vehetsz 3 órás, tematikus RAJZKLUBjainkon, ahol olyan speciális rajztechnikákat tanulhatsz meg, melyet máshol egészen biztosan nem tanítanak.


Ceruza ikon 24.000.-Ft értékben, 3 alkalommal részt vehetsz egynapos, tematikus WORKSHOPjainkon, ahol olyan témákat gyakorlunk, melyek a legnagyobb kihívást okozzák a rajzolás során. Olyan biztos tudást kapsz a kezedbe ezeken a programokon, ami után bármilyen témában magabiztosan nyúlsz a ceruza után.


Csomag ára: 57.400.-Ft

 

EXTRA ELŐNY: Ha nálunk tanulsz, nem szükséges szabadságot kivenned wink

Hogy még komfortosabban érezd magad a rajztanfolyamon, édes és sós finomságokkal, valamint ásványvízzel várunk.

Kedvezmények:

Hozd magaddal Kedvesed/Barátod, hogy kedvezményes áron vegyetek részt a tanfolyamon.
    Ez esetben a kedvezmény mértéke: 10%/fő

Ha összefogtok és többen jöttök, még nagyobb kedvezményt kaptok!
    Csoportkedvezmény (3 főtől): 15%/fő

Diákkedvezmény: 10%/fő

 

A jelentkezés a tanfolyam díjának befizetésével válik véglegessé.
Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásakor, e-mailben küldjük el.


Ha mégsem tudnál eljönni a kiválasztott időpontban, az alábbi lehetőségeid vannak.

Egy alkalommal díjmentesen átjelentkezhetsz egy másik időpontra, az alábbi feltételek szerint:

Ceruza ikonKét héttel (min. 15 nap!) a tanfolyam első napja előtt díjmentesen átjelentkezhetsz egy másik időpontra.

Ceruza ikon14-8 nappal a tanfolyam első napja előtti átjelentkezés esetén 5.000.-Ft az adminisztrációs díj.

Ceruza ikonEgy héttel a tanfolyam első napja előtti átjelentkezés esetén 10.000.-Ft az adminisztrációs díj.

Milyen kérdés merülhet még fel Benned?


Kérdés: Elegendő a 2 nap? Máshol azt olvastam, hogy kell 3 vagy 4 nap ahhoz, hogy megtanuljak élethűen rajzolni?


Erre a kérdésre engedd meg, hogy Tanítványaink véleménye adja meg a választ:

Fejős György véleménye:

"Minőségi, hétvégi, jobb agyféltekés tanfolyamot kerestem.

Igyekeztem véleményeket is felkutatni az adott kurzusokról a neten, ismerős segítségével, ami nehéz volt, mivel a különböző tanfolyamokon végzettek természetszerűen szubjektíven értékelték a tanfolyamokat.

Ami miatt a Varázsceruza rajziskolát választottam, azok a vélemények voltak, amik az oktatók szemléletmódját, módszereit méltatták, de leginkább az a vélemény nyomott a latban, ami szerint a 4 napos tanfolyamon részt vettek rajzai csak mennyiségben különböztek a Varázsceruza 2 naposéitól.

Erről utólag jómagam is meggyőződtem 1 ismerős révén, aki 4 napos tanfolyamon rajzolt műveinek képét osztotta meg velem.

Hálás vagyok a lelkiismeretes, türelmes, lelkesítő oktatónknak, Horváth Évinek, hogy 2 nap alatt mindazt meg tudta tanítani, amire máshol 4 napot szánnak!

Ebben egyáltalán nem utolsó sorban, sőt, óriási szerepe van Tokaji Melindának, hisz trénerünk Évi az ő általa kidolgozott módszerrel, gyakorlatokkal mutatott irányt a tanfolyamon."

 

Dr. Nagy Lenke véleménye:

"Óriási!!!!!!! :-)))))))))))) Megcsináltam a-számomra- lehetetlent!!!

Tartalmas, igényes, célratörő, nyugalmat árasztó, nem volt érzékelhető az időkényszer, türelmes, kellemes, baráti hangulat!

Olyan képességedet hozzák elő belőled mindössze két nap alatt, amire gondolni sem mertél, nem is reméltél!!!

Reggel még azt gondolod nem tudsz rajzolni, este pedig "mesterműveket" tarthatsz a kezedben és TE ALKOTTAD MEG!!!

Hihetetlen érzés! Úgy nézel a kezeidre és saját magadra, mint valami csodára! Át kell élni!! Mindenkinek ajánlom! 

 

Huszár Évi véleménye:

"Két nap alatt olyan rajztechnikákat tanultam nálatok, amit egyből tudok is használni.

A portré, amit a második nap végén rajzoltam olyan elképesztően jó lett, hogy magam sem akartam hinni neki.

Amikor megmutattam a barátaimnak, mindegyikük ledöbbent. Az egyik azt mondta, hogy ez nem ér, ez biztosan csak ki lett nyomtatva. :D Ennél nagyobb dicséretet nem is kaphattam volna.

Nagyon örülök, hogy hozzátok mentem el erre a rajztanfolyamra!

Megtanultam, hogy a lehetetlen nem létezik, akkor sem, ha egyáltalán semmi érzéked a rajzoláshoz.
 

A Varázsceruzánál oktatott technikákkal 2 nap alatt bárki olyan eredményt ér el, amin ő maga is ledöbben. Csak ajánlani tudom! ;-) 

 

Hradeczky Mónika véleménye:

"180 fokos fordulatot értem el a rajztudásomban! :)

Az első nap reggelén, amit a kezem rajzolt, köszönőviszonyban sem volt azzal, amit a szemem látott. Azonban már az első nap végén elkezdett hasonlítani, és ez elképesztően felemelő érzés volt.

Hihetetlenül jól éreztem magam. Nagyon elfáradtam, de egyben nagyon kikapcsolt és teljesen ráhangolt a belső figyelemre.
 

Nagyon sok fontos és hasznos információt kaptunk a 2 nap alatt, plusz rengeteg segítséget és egyénre szabott figyelmet. A folyamatos megerősítésről nem is beszélve. :)
 

Nagyon sokat tanultam, és bámulatos, hogy ennek máris ott van a rajzlapokon a bizonyítéka.
Nagyon hálás vagyok érte, és nagyon köszönöm Nektek!

 

Ha lehetne, csillagot is adnék az 5-ös mellé! :)
 

Szeretettel ajánlom a Varázs-ceruza rajztanfolyamát, ha azt gondolod magadról, hogy inkább a kezedbe sem veszed a ceruzát, mert vállalhatatlan, ami a papírra kerül… Két nap múlva nem tudod letenni. 

 

Gábor Attila véleménye:

„Talán kicsit félve - a sikertelenségtől-, de mindenképpen szkeptikusan álltam hozzá a dolgokhoz (mármint, hogy lesz-e bármiféle gyakorlati haszna, lesz-e  látványos fejlődés).
Már a tanfolyam első pár órájában látottak, tanultak ellenére is - minimum - kétségeim voltak, pl. mi marad ebből meg? Két nap alatt ?!?!?

Aztán a tanfolyam előre haladtával felváltva éreztem hol az optimizmus, hol a pesszimizmus jeleit. Itt kell megjegyeznem, hogy mindig maximalista voltam, mindig a tényeknek, számoknak hittem. Az pedig ugyebár a bal :-)

Az oktatás végére pedig döbbenten láttam az óriási fejlődést!
 

Nemrég összefutottam egy ismerősömmel, aki elmesélte, hogy elvégzett egy "hosszú", 4 napos tanfolyamot.

Itt is volt fejlődés, azonban a rajzok minősége semmivel sem volt jobb, mint az enyém.Viszont a beszélgetés során kiderült, hogy "csak" ennyi.
 

Alaptechnikákat tanult a 4 napos tanfolyamon. ( Igaz kétszer annyi rajzot mutatott meg, pl. kéz rajzból, csendéletből kettőt készített).
 

Melindánál sok kis apró, de annál fontosabb rajztechnikai trükköt tanultam meg, amit a hosszabb tanfolyam ellenére az ismerősömnek nem is említettek!
 

Röviden a konklúzió: egy jó oktatóval bőven elég a két nap eme tudás megszerzéséhez, elsajátításához!
Mindezt kellemes környezetben,  nyugodt tempóban, jó tematikával sikerült megvalósítani.
 

Hozzá teszem, lehet akár egy hétig is tanítani, ha azt nem szívvel lélekkel teszik!!!

Köszönöm a tanítást, az önbizalom növelést, szemléletváltást. Azért továbbra is maximalista maradok :-)) "

 

Kérdés: Nagyon szívesen mennék, de most nem engedhetem meg magamnak ezt a tanfolyamot. Mit tegyek?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy 29.800.-Ft és megváltozik az eddigi rajztudásod és az életed.

29.800.-Ft 100 adag kávé ára, amit elfogyasztasz kb. 3 hónap alatt. Nincs napi 300.-Ft-od arra, hogy az álmodba és a céljaidba fektess? Nincs 300.-Ft naponta arra, hogy a tanfolyam elvégzése után egy olyan életet alakíts ki magadnak, amit mindig is élni akartál?

Ha ezen a szemüvegen keresztül szemléled a dolgot és ezt a két napot, amely kihat ezutáni életedre, akkor azt kell hogy mondjam, képes vagy ekkora anyagi áldozatra!

Garantálom, a Varázs-Ceruza Rajziskola jobb agyféltekés rajztanfolyama meg fogja változtatni az életed, persze csak ha Te is akarod!
 

Kérdés: Hány éves kortól ajánlott a jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése?

14-99 éves korig mindenkinek ajánlott a jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése. 14 évesnél fiatalabb gyermekek, speciálisan számukra kidolgozott tanfolyamainkon sajátíthatják el a módszert.
 

Kérdés: További kérdéseim vannak, hol tudtok segíteni?

Ez jó hír! Nagyon szeretjük a kérdéseket és örömmel meg is válaszoljuk Neked.

Keress minket bátran a +36-30-274-5935-as telefonszámon minden hétköznap 9.00 és 17.00 óra között, vagy írj nekünk levelet az info[kukac]varazs-ceruza.hu email címre.


Helyszín:
1068 Budapest Dózsa György út. 108. (Szondi utca sarok) *

 

* a helyszín változtatás jogát fenntartjuk!


BKV csatlakozások:

Metró: 1-es metró Hősök tere megálló

Busz: 30, 30A, 105, 230

Trolibusz: 72, 75, 79

Volánbusszal: Népstadion buszpályaudvartól 75-ös trolibusszal - Hősök tere megálló

Vasútállomás: Nyugati pályaudvartól: 72-es trolival - Honvéd Kórház megálló; Keleti pályaudvartól: 79-es trolival - Hősök tere megálló

 

Ne vállalj kockázatot!

Nálunk kivétel nélkül mindenki óriási sikerélménnyel végzi el a tanfolyamot. Ezért maximálisan biztosak vagyunk a Te sikeredben is. Erre 100% pénz visszafizetési garanciát is vállalunk!*

Visszafizetjük a képzés díjának 100%-át*, amennyiben úgy érzed a tanfolyam végén, hogy nem fejlődött rajztudásod megfelelő mértékben, a tanulás előtti és utáni portré rajzaid között elenyésző a különbség annak ellenére, hogy maximálisan megtettél mindent és alkalmaztad a tanult technikákat/módszereket. Az objektivitás biztosítása érdekében pedig a csoporttársaid fogják eldönteni, hogy jogos-e a pénz-visszafizetési igényed.

*A 100%-os pénzvisszafizetési garancia a jobb agyféltekés grafit tanfolyamra érvényes!

Ne feledd, ha most jelentkezel, a rajztanfolyam utáni naptól önbizalomtól duzzadó, kiegyensúlyozott életet élhetsz.
Ráadásul mindenki a rajztudásod csodájára fog járni!

Jelentkezz és mi bevezetünk a profi rajzolás világába!

Budapesti rajztanfolyamok időpontjai

 

Hétvégi grafit rajztanfolyamok

Esemény megnevezése
Részletek
2020 július 11-12
2020-07-11
2020-07-12
Betelt
Betelt
2020 július 25-26
2020-07-25
2020-07-26
Betelt
Betelt
2020 augusztus 08-09
2020 szeptember 12-13

 

Hétköznapi grafit rajztanfolyamok

Esemény megnevezése
Részletek
2020 szeptember 15-16

 

Itt találkozhattál velünk:

 

Magyar Televízió M5 csatorna - MULTIVERZUM című tudományos műsora forgatott rajziskolánkban

 

M5 Multiverzum

 

Duna TV Család-barát magazin című műsorában

Duna tv Család-barát magazin

 

RTL Klub 8:08 Minden Reggel című műsorában

Rtl riport

 

Kossuth Rádió Napközben című műsorában

 

Kossuth Rádió Miért jó rajzolni.jpg

 

 

 

Tokaji Melinda
Aki 2 nap alatt megtanít rajzolni.

Hírlevél jelentkezés

Kérdésed van? Keress bátran!
30/274-5935
info@jobbagyféltekésrajztanfolyam.hu
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 október 27-28
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 október 27-28
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 október 29-31
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 október 29-31
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 október 29-31
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 10-11
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 10-11
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 november 13-14
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 november 13-14
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 24-25
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 24-25
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 08-09
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 08-09
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 december 11-12
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 december 11-12
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 29-30
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 29-30
Workshop
2020 január 18 Grafit frizura - haj rajzolás
Rajzklub
2020 január 29 Black&White technika
Workshop
2020 február 15 Fej irányok
2 napos pasztell rajztanfolyam
2020 február 22-23
2 napos pasztell rajztanfolyam
2020 február 22-23
Rajzklub
2020 február 26 Újságpapír rajzolás
Örömfestés
2020 február 28 Iris Scott - Koi tánc
Örömfestés
2020 március 13. L. Afremov - Erdei patak
Workshop
2020 március 14 Golyóstoll technika
Gyermek Örömfestés
2020 március 15 Gekkó
Örömfestés
2020 március 15 E. Williams - Vízililiomok
2 napos akvarell festőtanfolyam
2020 március 21-22
2 napos akvarell festőtanfolyam
2020 március 21-22
Rajzklub
2020 március 25 Vízcsepp
Örömfestés
2020 március 27 Osnat Tzadok - Egyenlőség
Örömfestés
2020 április 04 Osnat Tzadok - A fény
2 napos színes ceruzás rajztanfolyam
2020 április 10-11
2 napos színes ceruzás rajztanfolyam
2020 április 10-11
Örömfestés
2020 április 17 Osnat Tzadok - Bárpult
Workshop
2020 április 18 Árnyékolás - másképp
Gyermek Örömfestés
2020 április 19 Pikachu
Rajzklub
2020 április 29 Lavírozás
Örömfestés
2020 április 30 Scott Naismith - Égi sziget
ÉLŐ-Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam
2020 május 15-17
ÉLŐ-Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam
2020 május 15-17
ÉLŐ-Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam
2020 május 15-17
2 napos akril festőtanfolyam
2020 május 23-24
2 napos akril festőtanfolyam
2020 május 23-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 június 29-július 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 június 29-július 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 június 29-július 01
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 11-12
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 11-12
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 13-15
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 25-26
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 25-26
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 27-29
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 27-29
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 27-29
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 augusztus 08-09
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 augusztus 08-09
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 10-12
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 10-12
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 10-12
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 17-19
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 17-19
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 17-19
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 szeptember 12-13
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 szeptember 12-13
Hétköznapi grafit tanfolyam
2020 szeptember 15-16
Hétköznapi grafit tanfolyam
2020 szeptember 15-16