ÉLŐ-Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

 

Tanulj otthonodból kényelmesen!

 

Tapasztald meg tantermi rajztanfolyamaink hatékonyságát otthonod kényelméből -
Tanulj meg élethűen rajzolni VALÓS IDEJŰ, Online Rajztanfolyamunkon Virtuális Oktatótermünkben!

 

ÉLŐ-Online Rajztanfolyamainkon minden támogatást megkapsz, hogy - többi tanítványunkhoz hasonlóan - Te is megtapasztald az "Ezt nem hiszem el, hogy én rajzoltam...! laugh" kicsattanó örömét. 
 

Egy kis ízelítő tanfolyamainkon készült alkotásokból:

 

Mi a Varázs-ceruza Rajziskolában folyamatosan az álmainkért dolgozunk. Minden vágyunk, hogy minél több ember tapasztalja meg az alkotásban rejlő felszabadító érzést és rájöjjön, sokkal több van benne, mint azt valaha gondolta volna.

Óriási öröm látni Tanítványaink arcán a határtalan örömöt és büszkeséget egy-egy elkészült alkotásuk láttán.

Ezért megalkottuk ÉLŐ-Online Rajztanfolyamunkat, melynek segítségével olyanokhoz is eljut Rajziskolánk módszere, akik egyébként nem tudnának részt venni budapesti képzéseinken vagy valamilyen oknál fogva szívesebben tanulnak online.
 

Ötvöztük az Élő tanfolyamok hatékonyságát az Online képzések kényelmével!
 

Ezen a tanfolyamon is ott vagyunk Veled, fogjuk a kezed és mindenben támogatunk - mint a személyes részvételt igénylő tanfolyamainkon -, azonban mindezt a támogatást saját otthonodban élvezheted, akár a kedvenc foteledben ülve.

Nézd meg, mit ad Neked az ÉLŐ-Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamunk:
Miért hasznos ha az ÉLŐ-Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamunkat választod?

 

Ceruza ikonValós időben tapasztalhatod meg, hogy minden lépésedben ott vagyunk Veled és támogatunk a szuper rajzolóvá válásod során. Mindehhez azonban nem kell otthonodból kimozdulni, ezáltal időt és pénzt takarítasz meg. 

Ceruza ikonEz az önfejlesztés, tanulás lehető legkényelmesebb módja, hiszen személyesen élvezheted az élő képzés minden percét, kérdéseket tehetsz fel, segítséget kérhetsz és visszacsatolást, választ kaphatsz akkor, amikor éppen szükséged van rá!

Ceruza ikonHa vidéken vagy külföldön élsz, de szeretnél egy minden szempontból profi képzésen részt venni, nem kell átutaznod az országot vagy a fél világot, hogy eljuss hozzánk. Hála a 21. század technikai vívmányainak, lehetsz bárhol a világon, találkozhatunk személyesen is. wink 

 

Mi fog történni az ÉLŐ-Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon?

 

Ez a programunk szinte minden mozzanatában ugyanaz, mint az oktatótermi rajztanfolyamunk, annyi különbséggel, hogy az oktatás a virtuális oktatótermünkben történik, VALÓS IDŐBEN!

A tanfolyam ideje alatt legtöbbször kétirányú videókapcsolatban leszünk egymással a webkamerád segítségével, így szinte olyan lesz, mintha személyesen ott lennél mellettünk

Bármikor kérdezhetsz a tanfolyam ideje alatt, akár élőszóban vagy a videóablakban található chatablakban írásban is

Nézd meg rövid kisfilmünket legelső Élő-Online képzésünkről, melyet 2020.04.01-én tartottunk haladó tanítványainknak. A téma a vízcsepp ábrázolása volt. wink


Ceruza ikonA képzés során számos rajzfeladatot el fogunk közösen készíteni, melyekhez az egyes készségek elsajátítását segítő feladatlapokat állítottunk össze.
A feladatlapokon kívül, speciális rajzkartonokat és profi eszközcsomagot is összekészítünk számodra, melyeket az általad megadott címre, futárral küldünk meg - díjmentesen.

Ez azért nagyon fontos, mert egyrészt nem Neked kell az eszközök, papírok beszerzésével bajlódnod és időt töltened, másrészt így biztos lehetsz benne, hogy azokat az eszközöket fogod használni, melyek tényleg nagyon profik - és nem egy bolti eladó beszélt rá valamire. 

 Ceruza ikon​Mindennek az alapja az a teljesen új látásmód elsajátítása lesz, melynek segítségével bármit le fogsz tudni rajzolni, ami csak a szemed elé kerül! Legyen bármi a célod - portrérajzolás, tájkép, állatportrék, városkép, csendélet rajzolás - a tanfolyam után könnyedén meg tudod valósítani azt.

Ceruza ikonRajziskolánkban kiemelt figyelmet fordítunk a profi rajztechnikai fogások elsajátítására, annak érdekében, hogy a későbbiekben önállóan is képes legyél szemet gyönyörködtető alkotások készítésére és sikerélményt adjon a rajzolás.

Ceruza ikonA még hatékonyabb megértés és tanulás érdekében, a legtöbb feladat átadás során a magyarázatot rövid videórészletek is segítik, hogy még könnyebben hangolódj a feladatra és lásd, hogyan kell majd kivitelezned a feladatot.

 

Mit fogsz tanulni az ÉLŐ-Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon?

 

Az ÉLŐ-Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamunk 3 napos, péntektől vasárnapig tart. 

Annak érdekében, hogy minél inkább be tudd illeszteni a programot a mindennapi feladatok és munka közé:
Ceruza ikon pénteken 15.00 - 18.00 óráig tart a képzés,
Ceruza ikon szombat és vasárnap pedig (mindkét nap) reggel 9.00-től, délután 16.00 óráig.

A tanfolyam tematikáját úgy állítottuk össze, hogy a folyamatos sikerélmény biztosítva legyen. Ezért a program elején még egyszerűbb feladatok lesznek, majd fokozatosan haladunk az egyre összetettebb rajzokig, míg az utolsó rajzfeladat egy híres ember portréjának elkészítése lesz. wink
 

következő főbb rajzokat készíted majd el:

 

Ceruza ikonSaját kéz rajzolása „élő” modell alapján. Megtanulod elkészíteni saját kezed arányos, élethű, háromdimenziós mását.

Ceruza ikonPortré készítés mesterrajz alapján szén technikával. Egy igazán érdekes témához érkezel… Azon túl, hogy megtanulod az emberi fej helyes arányait, megismersz számos olyan technikát, mellyel egyedi és látványos portrékat fogsz készíteni.

Ceruza ikonKiemelt figyelmet fordítunk a magabiztos rajztechnikai tudás elsajátítására, ezért rengeteg technikai fogást mutatunk a tanfolyamon, annak érdekében, hogy képes legyél önállóan is élethű alkotások elkészítésére.

Ceruza ikonMegtanulod, hogyan tudod árnyékolással életre kelteni a rajzodat és a fotorealisztikus portrérajzolás  érdekében begyakoroljuk az érzékszervek árnyékolásának módját is.

Ceruza ikonPortré készítés híres emberekről fotó alapján. Ebben a faladatban teljesedik ki mindaz a tudás, melyet a tanfolyam ideje alatt elsajátítottál. Az eredmény: fotorealisztikus portré!

 

Milyen eredményt fogsz elérni, ha elvégzed az ÉLŐ-Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamot?

 

Tanfolyamainkon kivétel nélkül, minden tanítványunk szinte felfoghatatlan mértékben fejlődik! Olyannyira, hogy a tanfolyam végén, amikor szembesülnek saját alkotásukkal, először a csodálkozás, majd a határtalan öröm járja át őket.

Legyen az bármilyen téma - portré, tájkép, állatrajzok vagy akár járművek -, biztos lehetsz benne, hogy a megszerzett magabiztos tudással fantasztikus alkotásokat fogsz készíteni és rendkívül büszke leszel magadra!
 

Nézd meg milyen alkotásokat készítenek tanítványaink a tanfolyam után:

Előtte-utána Hugh Grant.jpg
Előtte-utána Hale Berry.jpg
Előtte-utána Johnny Depp.jpg

 

Miért Tőlünk tanulj?

 

Ceruza ikon8 év tapasztalata alapján összeállított képzéseink kizárólag tudományos alapokon nyugszanak, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk semmiféle hókusz-pókuszról nem hallasz.

Ceruza ikonRajziskolánk különös hangsúlyt fektet arra, hogy tanítványaink magabiztos rajztechnikai tudásra tegyenek szert, ezáltal az önálló munka is könnyebb és élvezetesebb legyen.

Ceruza ikonHisszük, hogy mindenki egyedi, ezért képzéseinken  minden tanítványunk személyre szabott megoldásokat kap.

Ceruza ikonKépzéseink mellé ajándékba adunk 3 x 20 perc konzultációs lehetőséget az Online Fogadóórán virtuális oktatótermünkben, hogy az önálló munka során felmerült kérdéseidre választ kapj.

Ceruza ikonA tanfolyam mellé ajándékba kapsz egy nagyon hasznos kiegészítő videót, melyben megtanulsz számos könnyedén végezhető gyakorlatot, hogy a két agyféltekéd hatékonyabban dolgozzon majd együtt. A gyakorlatok eredményeképp gyorsabban tanulsz és könnyebben megy majd a rajzolás is.

Ceruza ikonA tanfolyam elvégzése után nálunk számos további ÉLŐ-Online programon, tanfolyamon csiszolhatod tovább tudásod. Rendszeresen megrendezésre kerülő ÉLŐ-Online  Rajzklubjainkon, Workshopjainkon mindig csupa új és izgalmas témát dolgozunk fel.

Ceruza ikonSzínes rajz-és festő tanfolyamainkon pedig lehetőséged van elmerülni a színek csodálatos világában és megismerkedni számos festészeti móddal és stílussal.

 

Mennyibe kerül az ÉLŐ-Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam a Varázs-ceruzánál?

 

Az ÉLŐ-Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam ára MOST rendhagyó módon - tekintettel a vírus miatt kialakult helyzetre, 2020.04.30-ig leadott és kifizetett jelentkezésekre - 25% kedvezménnyel, 32.000.-Ft helyett 24.000.-Ft. 

Mi ezzel tudunk hozzájárulni, hogy ebben a helyzetben is minél több ember számára legyen kifizethető és hozzáférhető ez az értékes tanfolyam.


KEDVEZMÉNYEK:
 

Vegyetek részt Kedveseddel/Barátoddal a tanfolyamon, így mindketten kedvezményt kaptok.
Ez esetben a kedvezmény mértéke: 10%/fő

Ha összefogtok és többen vesztek részt a képzésen, mindannyian még nagyobb kedvezményben részesültök!
Csoportkedvezmény (3 főtől): 15%/fő

Diákkedvezmény: 10%/fő

 

Mit tartalmaz az ár?

 

Ceruza ikonRészvételt a 3 napos ÉLŐ-Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon.

Ceruza ikon Minőségi művész rajzeszközöket, melyeket a tanfolyam előtt futárral küldünk meg Neked.

Ceruza ikon Speciális feladatlapokat és minőségi rajzkartonokat, melyekre a tanfolyamon dolgozni fogsz. Ez szintén benne van az árban, melyet a rajzcsomag részeként futárral küldünk meg Neked.

Ceruza ikonHogy Neked tényleg csak a tanulásra és a rajzolásra kelljen koncentrálnod, a rajzcsomag kiszállításának díját - Magyarország területén - magunkra vállaljuk, tehát ez is AJÁNDÉK számodrawink

Ceruza ikonA fenti rajzcsomag (rajzeszközök, feladatlapok, rajzkartonok) értéke 4.980.-Ft, melyet tartalmaz a képzés díja! További költséged tehát NEM lesz a tanfolyammal kapcsolatban - a mi részünkről!

 Személyre szabott segítségnyújtást, mert hiszünk benne, hogy mindenki egyedi és különleges
Ceruza ikon 2.490.-Ft értékű Agyintegrációs gyakorlatok VIDEÓ anyagot, melyet MOST AJÁNDÉKba kapsz

Ajándékba kapod a rajztanfolyam mellé a tanfolyamon is használt agyintegrációs gyakorlatok VIDEÓ-ját, hogy otthonodban is könnyedén el tudd végezni azokat az egyszerű gyakorlatokat, melyek segítenek Neked abban, hogy még könnyebben menjen a rajzolás. 

Ceruza ikon  9.900.-Ft értékű, 3 x 20 perc Online Fogadóórát virtuális oktatótermünkben, melyet 6 hónapon belül használhatsz fel, előre egyeztetett időpontban.
Ez egy rendkívül hasznos konzultációs lehetőség, ha fontos számodra a rendszeres visszacsatolás, segítségnyújtás. Mindezt MOST AJÁNDÉKba kapod, így a tanfolyam után sem maradsz egyedül kérdéseiddel.

 

IDŐPONTOK ÉS JELENTKEZÉS:

Esemény megnevezése
Részletek
2020 május 15-17

 

Mire lesz szükséged, hogy elvégezd a tanfolyamot? 

 

Ceruza ikon Megfelelő sávszélességű internetelérésre lesz szükséged. Arra figyelj, hogy ne a tanfolyam idején legyen nálad nagyméretű adat le-vagy feltöltés, mivel az lassíthatja az alkalmazást.

Ceruza ikon A tanfolyamot virtuális oktatótermünkben fogod elérni, melynek elérhetőségét a tanfolyam előtt megküldjük számodra.

Ceruza ikonAnnak érdekében, hogy úgy tudjunk beszélni egymással, mint a tantermi tanfolyamainkon, kétirányú kommunikációra alkalmas eszközre lesz még szükséged, például olyan számítógépre vagy laptopra, amely képes erre.

 

Hány éves kortól ajánlott a jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése?
 

14-99 éves korig mindenkinek ajánlott az ÉLŐ-Online jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése. 14 évesnél fiatalabb gyermekek, speciálisan számukra kidolgozott tanfolyamainkon, nyári rajztáborainkban sajátíthatják el a módszert.

 

Mi fog történni a jelentkezés után? 

 

Ceruza ikon Megnyílik egy jelentkezési űrlap, melyet kitöltve tudod véglegesíteni jelentkezésed.

Ceruza ikon Ezután rendszerünk automatikusan megküldi az általad megadott e-mail címre a jelentkezéssel kapcsolatos információkat, valamint egy díjbekérőt, mely alapján el tudod utalni a tanfolyam díját.


Ceruza ikon Amint megérkezett a tanfolyam díja számlánkra, máris küldjük Neked az ÉLŐ-Online tanfolyamhoz szükséges eszköz-és feladatlap csomagot, valamint a regisztrációs levelet, melyben mindent részletesen leírunk, hogyan tudsz regisztrálni és bejelentkezni a virtuális oktatótermünk felületére, ahol majd találkozunk a tanfolyamon.

Ceruza ikon Ezzel egyidőben rendszerünk megküldi Neked az átutalásról szóló e-számlát az általad megadott e-mail címre, arra a számlázási névre/címre, melyet a megrendelés során megadtál a megrendelő űrlapon.

Fontos, hogy olyan számlázási nevet adj meg, melyre a számlát kérni szeretnéd, mert utólag már módosítani nem tudjuk!

 

IDŐPONTOK ÉS JELENTKEZÉS:

Esemény megnevezése
Részletek
2020 május 15-17

 

 

Váltsd valóra vágyaidat, tanulj meg rajzolni egy 21. századi rajztanfolyamon!

 

 

 

Tokaji Melinda
Aki 2 nap alatt megtanít rajzolni.

Hírlevél jelentkezés

Kérdésed van? Keress bátran!
30/274-5935
info@jobbagyféltekésrajztanfolyam.hu
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 október 27-28
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 október 27-28
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 október 29-31
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 október 29-31
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 október 29-31
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 10-11
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 10-11
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 november 13-14
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 november 13-14
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 24-25
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 november 24-25
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 08-09
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 08-09
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 december 11-12
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 december 11-12
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 29-30
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 december 29-30
Workshop
2020 január 18 Grafit frizura - haj rajzolás
Rajzklub
2020 január 29 Black&White technika
Workshop
2020 február 15 Fej irányok
2 napos pasztell rajztanfolyam
2020 február 22-23
2 napos pasztell rajztanfolyam
2020 február 22-23
Rajzklub
2020 február 26 Újságpapír rajzolás
Örömfestés
2020 február 28 Iris Scott - Koi tánc
Örömfestés
2020 március 13. L. Afremov - Erdei patak
Workshop
2020 március 14 Golyóstoll technika
Gyermek Örömfestés
2020 március 15 Gekkó
Örömfestés
2020 március 15 E. Williams - Vízililiomok
2 napos akvarell festőtanfolyam
2020 március 21-22
2 napos akvarell festőtanfolyam
2020 március 21-22
Rajzklub
2020 március 25 Vízcsepp
Örömfestés
2020 március 27 Osnat Tzadok - Egyenlőség
Örömfestés
2020 április 04 Osnat Tzadok - A fény
2 napos színes ceruzás rajztanfolyam
2020 április 10-11
2 napos színes ceruzás rajztanfolyam
2020 április 10-11
Örömfestés
2020 április 17 Osnat Tzadok - Bárpult
Workshop
2020 április 18 Árnyékolás - másképp
Gyermek Örömfestés
2020 április 19 Pikachu
Rajzklub
2020 április 29 Lavírozás
Örömfestés
2020 április 30 Scott Naismith - Égi sziget
ÉLŐ-Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam
2020 május 15-17
ÉLŐ-Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam
2020 május 15-17
ÉLŐ-Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam
2020 május 15-17
2 napos akril festőtanfolyam
2020 május 23-24
2 napos akril festőtanfolyam
2020 május 23-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 június 22-26
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 június 29-július 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 június 29-július 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 június 29-július 01
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 június 29-július 03
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 06-10
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 11-12
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 11-12
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 13-15
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 július 20-24
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 25-26
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 július 25-26
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor alsósoknak
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 július 27-31
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 27-29
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 27-29
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 július 27-29
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Állatkerti-és Rajztábor 5 napos
2020 augusztus 03-07
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 augusztus 08-09
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 augusztus 08-09
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor alsósoknak
2020 augusztus 10-14
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 10-12
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 10-12
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 10-12
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 17-19
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 17-19
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2020 augusztus 17-19
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 szeptember 12-13
Hétvégi grafit tanfolyam
2020 szeptember 12-13
Hétköznapi grafit tanfolyam
2020 szeptember 15-16
Hétköznapi grafit tanfolyam
2020 szeptember 15-16
Jobb agyféltekés rajztanfolyamok / 2 napos Grafit Jobb agyféltekés rajztanfolyam / Színes jobb agyféltekés rajztanfolyam / Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam / Gyermek rajztábor / Jobb agyféltekés rajz-és nyelvi képességfejlesztő nyári tábor alsó tagozatos gyermekeknek / Jobb agyféltekés rajztábor felső tagozatos gyermekeknek / Rajzklub / Blog / Hitek és tévhitek a jobb agyféltekés rajztanfolyammal kapcsolatban / Sajtómegjelenések /
Kapcsolat / Általános Szerződési Feltételek / Adatvédelmi nyilatkozat