Grafit jobb agyféltekés rajztanfolyamok

 

2 nap alatt eljutsz a pálcikaembertől az élethű portréig!

 

Ceruza ikonÚj sikerekre, elismerésre éhezel?

Ceruza ikonMinden vágyad, hogy szépen rajzolj?

Ceruza ikonKiszakadnál kicsit a hétköznapok rutinjából?

Ceruza ikonKíváncsi vagy egy teljesen új látásmódra, ami nem csak a rajzolásban, de a mindennapokban is a segítségedre lehet?

Bármire is vágysz, a grafit tanfolyamomon megtalálod rá a megoldást!

Miért jó Neked, ha elvégzed a tanfolyamot?A ceruza varázsa

Ceruza ikonMert Te is megtapasztalod a grafit varázsát, le sem akarod többé tenni a ceruzát

Ceruza ikonA fénykép minőségű rajzaid pedig óriási önbizalmat adnak majd Neked, az élet bármely területén is tevékenykedsz

Ceruza ikonA jobb agyféltekés rajzolás módszereit alkalmazva egy merőben más látásmódot ismersz meg, ami segít Téged abban, hogy megszabadulj a pálcika ember effektustól

Ceruza ikonEzáltal egy kiegyensúlyozott, teljesebb életet élhetsz

Miért Tőlem tanulj?Jobbagyféltekésrajz tanfolyam

Ceruza ikonMert nálam nem csak feladatokat kapsz, hanem válaszokat is a kérdéseidre

Ceruza ikonAlapos és Biztos tudást adok a kezedbe, hogy az otthoni önálló munka is élvezetes legyen és a végeredmény büszkeséggel töltsön el!

Ceruza ikonMert nem csak a jobb agyféltekés látásmód elsajátítására fókuszálunk, mint a legtöbb tanfolyamon, hanem komoly rajztechnikai tudásra is szert teszel

Ceruza ikonMegtanulsz számos könnyedén végezhető gyakorlatot, melyek hatására a két agyféltekéd hatékonyabban dolgozik majd együtt, ezáltal hatékonyabban tanulsz és könnyebben megy majd a rajzolás

Ceruza ikonSzemélyre szabott megoldásokat kapsz, hogy még elégedettebb legyél rajzaiddal

Ceruza ikonA tanfolyam elvégzése után sem hagylak magadra. Ingyenes Skype konzultáció keretében bármikor a rendelkezésedre állok, ha elakadnál a rajzolásban vagy kérdéseid lennének

Ceruza ikonKedvezményesen részt vehetsz havi egy alkalommal megrendezésre kerülő rajzklubunkon, ahol tovább csiszolgatjuk megszerzett tudásodat, és ahol mindig csupa új és izgalmas témát dolgozunk fel

Ceruza ikonSzínes festő tanfolyamomon pedig lehetőséged van elmerülni a színek csodálatos világában

 

Mi fog történni a tanfolyamon?

 

Az intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam 2 napos (18 óra), mindkét nap reggel 8.45-től, délután 18.00 óráig tart.

Először is megtanuljuk, hogyan kell figyelmünket összpontosítani. Az átlagember figyelme sokszor túl gyors, felszínes, elsiklik a részletek felett. Élethű portré elkészítéséhez azonban koncentrált figyelemre van szükségünk.

Másodsorban elengedhetetlen, hogy megszabaduljunk gyermekkori jelképrendszerünktől, mely megakadályoz abban, hogy azt rajzoljuk le, amit látunk.

Egészen egyszerűen arról van szó, hogy gyermekkorunkban létrehozzuk saját magunk jelképrendszerét. Bal agyféltekénk pedig minden látott vizuális információt (is) kategorizál, majd hozzárendel egy szimbólumot.
Ezek a szimbólumok a kisgyermekkori sok gyakorlásnak köszönhetően bevésődtek memóriánkba, és ott ugrásra készen várakoznak… Ha olyan dolgot pillantasz meg, melyet a bal agyféltekéd be tud kategorizálni, már fel is kínálja a hozzá tartozó szimbólumot. Az eredmény pedig…. a pálcika ember.

 

Előtte-utána Hugh Grant.jpg
Előtte-utána Hale Berry.jpg
Előtte-utána Johnny Depp.jpg

 

A tanfolyamon speciális feladatoknak köszönhetően megtanulunk elszakadni ettől a berögzült jelképrendszertől, hogy valóban azt rajzold le, amit látsz.

Végül, de nem utolsó sorban megtanuljuk a rajzeszközök használatát, valamint számos olyan profi rajztechnikát mutatok Neked, melyek begyakorlásával akár fénykép minőségű rajzokat is készíthetsz. Kiválaszthatod a számodra leginkább tetszetős rajztechnikát, amitől majd egyedi lesz alkotásod.

 

Jelentkezz és Én bevezetlek a profi rajzolás világába!

 

Budapesti rajztanfolyamok

 

Hétvégi grafit rajztanfolyamok

Esemény megnevezése
Részletek
2018 június 23-24
2017-10-30
2018-06-22
Betelt
Betelt
2018 július 07-08
2018 július 21-22
2018 augusztus 11-12
2018 augusztus 25-26

 

Hétköznapi grafit rajztanfolyamok

Esemény megnevezése
Részletek

 

 

A fenti célok érdekében a következő főbb rajzokat készíted majd el:

 

Ceruza ikonSaját kéz rajzolása „élő” modell alapján. Megtanulod elkészíteni saját kezed arányos, élethű, háromdimenziós mását.

Ceruza ikonCsendélet „élő” modell alapján. Ebben a rendkívül izgalmas feladatban megtanítalak Téged arra, hogy le tudj rajzolni bármit arányosan, ami csak a szemed elé kerül. Megtanulsz számos művészi technikát, hogy a rajzod igazi remekmű legyen!

Ceruza ikonPortré készítés mesterrajz alapján. Egy igazán érdekes témához érkezel…Azon túl, hogy megtanulod az emberi fej helyes arányait, megismersz számos olyan technikát, mellyel egyedi és látványos portrékat fogsz készíteni.

Ceruza ikonPortré készítés híres emberekről fotó alapján. Ebben a faladatban teljesedik ki mindaz a tudás, melyet a tanfolyam ideje alatt elsajátítottál. Az eredmény: fotorealisztikus portré!

 

Nézd meg mit mondtak rólunk Tanítványaink!

 

 

Mennyibe kerül a tanfolyam a Varázs-ceruzánál?

 

A 2 napos intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam díja: 23.000.-Ft

 

A jelentkezés a tanfolyam díjának befizetésével válik véglegessé.
Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásakor, e-mailben küldjük el.


Ha mégsem tudnál eljönni a kiválasztott időpontban, az alábbi lehetőségeid vannak.

Egy alkalommal díjmentesen átjelentkezhetsz egy másik időpontra, az alábbi feltételek szerint:

Ceruza ikonKét héttel (min. 15 nap) a tanfolyam első napja előtti lemondás esetén díjmentesen átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy ha nem találsz megfelelő időpontot, a tanfolyam díját visszautaljuk.

Ceruza ikon14-8 nappal a tanfolyam első napja előtti lemondás esetén díjmentesen átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy 5.000.-Ft a lemondási díj

Ceruza ikonEgy héttel a tanfolyam első napja előtti lemondás/átjelentkezés esetén 10.000.-Ft a lemondási vagy 5.000Ft az átjelentkezési díj.

Mit tartalmaz az ár?

Részvételi lehetőséget a 2 napos intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyamon

Minőségi rajzeszközöket, melyeket a tanfolyam végén hazavihetsz.

Agyfélteke integráló gyakorlatokat, hogy még könnyebben menjen a rajzolás

Édes és sós finomságok, valamint ásványvíz fogyasztását

60 perc Skype konzultációs lehetőséget, hogy a tanfolyam után se maradj egyedül kérdéseiddel.
     Értéke: 5.000.-Ft.

100%-os pénz visszafizetési garanciát, ha úgy érzed mindent megtettél és alkalmaztad a tanfolyamon    tanultakat, mégsem fejlődött a rajztudásod.

Kedvezmények:

Hozd magaddal Kedvesed/Barátod, hogy kedvezményes áron vegyetek részt a tanfolyamon.
Ez esetben a kedvezmény mértéke: 10%/fő

Ha összefogtok és többen jöttök, még nagyobb kedvezményt kaptok!
Csoportkedvezmény (3 főtől): 15%/fő

Diákkedvezmény: 10%/fő

Milyen kérdés merülhet még fel Benned?

Kérdés: Reggel 9-től este 6-ig tart a tanfolyam? Lesznek közte szünetek?

Igen, délelőtt és délután lesz egy-egy rövidebb, délben pedig egy 1 órás ebédszünet, hogy mindenki kényelmesen megebédelhessen.
Persze ha szükséges, alkotás közben is felállhatsz inni, vagy felfrissülni a mosdóban.
 

Kérdés: Elegendő a 2 nap, máshol azt olvastam, hogy kell 4 vagy 5 nap ahhoz, hogy megtanuljak élethűen rajzolni?

Erre a kérdésre engedd meg, hogy egy kedves Tanítványom, Gábor Attila adja meg a választ:

„Talán kicsit félve - a sikertelenségtől-, de mindenképpen szkeptikusan álltam hozzá a dolgokhoz (mármint, hogy lesz-e bármiféle gyakorlati haszna, lesz-e  látványos fejlődés).
Már a tanfolyam első pár órájában látottak, tanultak ellenére is - minimum - kétségeim voltak, pl. mi marad ebből meg? Két nap alatt ?!?!?

Aztán a tanfolyam előre haladtával felváltva éreztem hol az optimizmus, hol a pesszimizmus jeleit. Itt kell megjegyeznem, hogy mindig maximalista voltam, mindig a tényeknek, számoknak hittem. Az pedig ugyebár a bal :-)

Az oktatás végére pedig döbbenten láttam az óriási fejlődést!

Nemrég összefutottam egy kedves ismerősömmel, aki elmesélte, hogy elvégzett egy "hosszú", 4 napos tanfolyamot.

Itt is volt fejlődés, azonban a rajzok minősége semmivel sem volt jobb, mint az enyém.Viszont a beszélgetés során kiderült, hogy "csak" ennyi.

Alaptechnikákat tanult a 4 napos tanfolyamon. ( Igaz kétszer annyi rajzot mutatott meg, pl. kéz rajzból, csendéletből kettőt készített).

Melindánál sok kis apró, de annál fontosabb rajztechnikai trükköt tanultam meg, amit a hosszabb tanfolyam ellenére az ismerősömnek nem is említettek!

Röviden a konklúzió: egy jó oktatóval bőven elég a két nap eme tudás megszerzéséhez, elsajátításához!
Mindezt kellemes környezetben,  nyugodt tempóban, jó tematikával sikerült megvalósítani.

Hozzá teszem, lehet akár egy hétig is tanítani, ha azt nem szívvel lélekkel teszik!!!

Köszönöm a tanítást, az önbizalom növelést, szemléletváltást. ( Azért továbbra is maximalista maradok :-) ) „  Gábor Attila
 

Kérdés: Nagyon szívesen mennék, de most nem engedhetem meg magamnak ezt a tanfolyamot. Mit tegyek?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy 23.000.-Ft és megváltozik az eddigi rajztudásod és az életed. 23.000.-Ft 100 adag kávé ára, amit elfogyasztasz kb. 3 hónap alatt. Nincs napi 230.-Ft-od arra, hogy az álmodba és a céljaidba fektess? Nincs 230.-Ft naponta arra, hogy a tanfolyam elvégzése után egy olyan életet alakíts ki magadnak, amit mindig is élni akartál? Ha ezen a szemüvegen keresztül szemléled a dolgot és ezt a két napot, amely kihat ezutáni életedre, akkor azt kell hogy mondjam, képes vagy ekkora anyagi áldozatra! Garantálom, a Varázs-Ceruza Rajziskola jobb agyféltekés rajztanfolyama meg fogja változtatni az életed, persze csak ha Te is akarod!

Kérdés: Hány éves kortól ajánlott a jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése?

14-99 éves korig mindenkinek ajánlott a jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése. 14 évesnél fiatalabb gyermekek, speciálisan számukra kidolgozott tanfolyamon sajátíthatják el a módszert.

Kérdés: További kérdéseim vannak, hol tudtok segíteni?

Ez jó hír! Nagyon szeretjük a kérdéseket és örömmel meg is válaszoljuk Neked. Keress minket bátran a +36-30-274-5935-as telefonszámon, vagy az info[kukac]varazs-ceruza.hu email címen.


Helyszín:
1068 Budapest Dózsa György út. 108. (Szondi utca sarok) *

 

* a helyszín változtatás jogát fenntartjuk!


BKV csatlakozások:

Metró: 1-es metró Hősök tere megálló

Busz: 30, 30A, 105, 230

Trolibusz: 72, 75, 79

Vasútállomás: Nyugati pályaudvar

 

Ne vállalj kockázatot!

Nálunk kivétel nélkül mindenki óriási sikerélménnyel végzi el a tanfolyamot. Ezért maximálisan biztos vagyok a Te sikeredben is. Erre 100% pénz visszafizetési garanciát is vállalunk!*

Visszafizetjük a képzés díjának 100%-át*, amennyiben úgy érzed a tanfolyam végén, hogy nem fejlődött rajztudásod megfelelő mértékben, a tanulás előtti és utáni portré rajzaid között elenyésző a különbség annak ellenére, hogy maximálisan megtettél mindent és alkalmaztad a tanult technikákat/módszereket. Az objektivitás biztosítása érdekében pedig a csoporttársaid fogják eldönteni, hogy jogos-e a pénz-visszafizetési igényed.

*A 100%-os pénzvisszafizetési garancia a jobb agyféltekés grafit tanfolyamra érvényes!

Ne feledd, ha most jelentkezel, a rajztanfolyam utáni naptól önbizalomtól duzzadó, kiegyensúlyozott életet élhetsz.
Ráadásul mindenki a rajztudásod csodájára fog járni!

Jelentkezz és Én bevezetlek a profi rajzolás világába!

Budapesti rajztanfolyamok

 

Hétvégi grafit rajztanfolyamok

Esemény megnevezése
Részletek
2018 június 23-24
2017-10-30
2018-06-22
Betelt
Betelt
2018 július 07-08
2018 július 21-22
2018 augusztus 11-12
2018 augusztus 25-26

 

Hétköznapi grafit rajztanfolyamok

Esemény megnevezése
Részletek

 

Tokaji Melinda
Aki 2 nap alatt megtanít rajzolni.

Hírlevél jelentkezés

Kérdésed van? Keress bátran!
30/274-5935
info@jobbagyféltekésrajztanfolyam.hu
2 napos akvarell festőtanfolyam
2018 április 21-22
2 napos akvarell festőtanfolyam
2018 április 21-22
2 napos akril festőtanfolyam
2018 június 02-03
2 napos akril festőtanfolyam
2018 június 02-03
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 június 12-13
Hétköznapi grafit tanfolyam GA
2018 június 12-13
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 június 23-24
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 június 23-24
Hétvégi grafit tanfolyam
2018 június 23-24
Hétvégi grafit tanfolyam
2018 június 23-24
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.június 25-29
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.június 25-29
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.június 25-29
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.június 25-29
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.június 25-29
Gyermek tábor alsósoknak
2018.június 25-29
Gyermek tábor alsósoknak
2018.június 25-29
Gyermek tábor alsósoknak
2018.június 25-29
Gyermek tábor alsósoknak
2018.június 25-29
Gyermek tábor alsósoknak
2018.június 25-29
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 02-06
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 02-06
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 02-06
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 02-06
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 02-06
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 02-06
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 02-06
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 02-06
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 02-06
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 02-06
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 július 02-04
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 július 02-04
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 július 02-04
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 július 02-04
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 július 02-04
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 július 02-04
Hétvégi grafit tanfolyam
2018 július 07-08
Hétvégi grafit tanfolyam
2018 július 07-08
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 július 07-08
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 július 07-08
Gyermek tábor alsósoknak
2018.július 09-13
Gyermek tábor alsósoknak
2018.július 09-13
Gyermek tábor alsósoknak
2018.július 09-13
Gyermek tábor alsósoknak
2018.július 09-13
Gyermek tábor alsósoknak
2018.július 09-13
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.július 09-13
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.július 09-13
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.július 09-13
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.július 09-13
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.július 09-13
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 július 16-18
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 július 16-18
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 július 16-18
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 16-20
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 16-20
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 16-20
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 16-20
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 16-20
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 16-20
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 16-20
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 16-20
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 16-20
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 16-20
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 július 16-18
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 július 16-18
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 július 16-18
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 július 21-22
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 július 21-22
Hétvégi grafit tanfolyam
2018 július 21-22
Hétvégi grafit tanfolyam
2018 július 21-22
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.július 23-27
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.július 23-27
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.július 23-27
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.július 23-27
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.július 23-27
Gyermek tábor alsósoknak
2018.július 23-27
Gyermek tábor alsósoknak
2018.július 23-27
Gyermek tábor alsósoknak
2018.július 23-27
Gyermek tábor alsósoknak
2018.július 23-27
Gyermek tábor alsósoknak
2018.július 23-27
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 30 - augusztus 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 30 - augusztus 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 30 - augusztus 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 30 - augusztus 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.július 30 - augusztus 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 30 - augusztus 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 30 - augusztus 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 30 - augusztus 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 30 - augusztus 03
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.július 30 - augusztus 03
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 július 30 - augusztus 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 július 30 - augusztus 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 július 30 - augusztus 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 július 30 - augusztus 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 július 30 - augusztus 01
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 július 30 - augusztus 01
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.augusztus 06-10
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.augusztus 06-10
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.augusztus 06-10
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.augusztus 06-10
Gyermek tábor alsósoknak gytk
2018.augusztus 06-10
Gyermek tábor alsósoknak
2018.augusztus 06-10
Gyermek tábor alsósoknak
2018.augusztus 06-10
Gyermek tábor alsósoknak
2018.augusztus 06-10
Gyermek tábor alsósoknak
2018.augusztus 06-10
Gyermek tábor alsósoknak
2018.augusztus 06-10
Hétvégi grafit tanfolyam
2018 augusztus 11-12
Hétvégi grafit tanfolyam
2018 augusztus 11-12
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 augusztus 11-12
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 augusztus 11-12
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 augusztus 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 augusztus 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos
2018 augusztus 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.augusztus 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.augusztus 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.augusztus 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.augusztus 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos
2018.augusztus 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 augusztus 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 augusztus 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 3 napos gytk
2018 augusztus 13-15
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.augusztus 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.augusztus 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.augusztus 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.augusztus 13-17
Gyermek tábor felsősöknek 5 napos gytk
2018.augusztus 13-17
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 augusztus 25-26
Hétvégi grafit tanfolyam GA
2018 augusztus 25-26
Hétvégi grafit tanfolyam
2018 augusztus 25-26
Hétvégi grafit tanfolyam
2018 augusztus 25-26